Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

Welkom bij Pigmans Advies

Bij grote bedrijven is “automatisering” een apart vakgebied. Bij kleinere bedrijven is het meestal een neventaak van een persoon of afdeling die affiniteit heeft met het vak. Voor de bezigheden van alledag is dat een goede oplossing. Maar als u toe bent aan een nieuw systeem of aan een forse upgrade, of als uw systeem niet lekker loopt, dan blijkt de neventaak plotseling veel tijd te kosten. Vooral als er meer leveranciers bij betrokken zijn, ieder met hun eigen jargon, licentiemodel en belang, is vaak lastig te bepalen welke keuzes voor U het beste resultaat geven. Zowel voor de korte als voor de langere termijn.

Door een dergelijk traject te laten begeleiden door een vakman kunt U uzelf tijd, kosten en ongemak besparen. Pigmans Advies is zo'n vakman en heeft als doelstelling om bedrijven aan een zorgeloze IT-omgeving te helpen. IT moet infrastructuur zijn, net als de lift en het gebouw. De dagelijkse dingen, zoals het vervangen van een lamp of een laptop, dat regel je zelf. Voor groot onderhoud of een verbouwing laat je je adviseren door een deskundige die uitsluitend UW belang dient.

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven